Ντεμικέλις: «Κλαίει ο γιος μου με τον Μέσι»

Νερό… στο όνομα του Λιονέλ Μέσι πίνουν όλοι στην Αργεντινή και ο διεθνής αστέρας έχει μεγάλη επιρροή και στα παιδιά, όπως, είπε και ο Μάρτιν Ντενικέλις, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του για τον πεντάχρονο γιο του… Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε πως ο γιος του κλαίει όταν βλέπει στην τηλεόραση τον Μέσι επειδή δεν μπορεί να κάνει τα ίδια με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

Ο 33άχρονος αμυντικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο Μπαστιάν, ο γιος μου, είναι πέντε ετών και είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνει, βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου μαζί μου και το ίνδαλμά του είναι ο Μέσι. Τον βλέπει να κάνει ντρίμπλες, να βάζει γκολ με την Μπαρτσελόνα, θέλει τα παπούτσια του Λίο και προσπαθεί να του μοιάσει.
Πριν από λίγες μέρες παρακολουθούσαμε μαζί τηλεόραση και έπαιζε ένα βίντεο με τον Μέσι σε μικρή ηλικία να κάνει ντρίμπλες. Εκεί έκλαψε και μου είπε: “Μπαμπά, εγώ δεν μπορώ να τα κάνω αυτά;”. Η απάντηση του πατέρα ήταν, ωστόσο, αφοπλιστική: “Ηρέμησε παιδί μου, ούτε εγώ μπορώ να τα κάνω”».

Σχετικά άρθρα