«Να χαρούν όλοι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων»

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (25/06) στον Βόλο και το άτυπο «τζάμπολ» της διοργάνωσης έγινε την Τρίτη (24/06).
Το τεχνικό μίτινγκ έγινε παρουσία του αντιπροέδρου της Ε.Ο.Κ. και Προέδρου Επιτροπής Πρωτ/των Ε.Ο.Κ. Αριστείδη Γολέμη, του μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κώστα Κορομηλά και των προπονητών Α.Ε.Σ. Εν. Γαλατσίου, Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος, Α.Σ. Άρης, Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου και Γ.Ε. Άμιλλα 2000. Απουσίαζε ο προπονητής του Γ.Σ Τιτάνες Παλαμά, καθώς η ομάδα θα φτάσει αύριο στον Βόλο.
Ο κ. Γολέμης τόνισε από την πλευρά του: «Έχετε έρθει στο Βόλο για να διεκδικήσετε την πρώτη θέση, τη δεύτερη κτλ, όμως αυτό που έχει περισσότερη σημασία για αυτά τα κορίτσια, τα οποία συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο, πέρα της ανταγωνιστικότητας, είναι πως μετά από κάθε αγώνα, θα παραμείνουν φίλες και έτσι δημιουργείται μία σχέση κοινωνική που, πιστέψτε με, κρατάει πολλές φορές για όλη μας την ζωή. Το έχω ζήσει ο ίδιος από τα παιδικά μου χρόνια. Εσείς που είστε οι προπονητές αυτών των κοριτσιών, σαφέστατα πρέπει να τους μεταδώσετε την επιθυμία για τη νίκη, την αποδοχή της ήττας, αλλά κυρίως το κοινωνικό κομμάτι που είναι η συμφιλίωση των ανθρώπων, όλων μεταξύ τους, πράγμα που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς, έχει εξαφανιστεί. Πρέπει όλοι μας να χαρούμε την διοργάνωση».
Ο κ. Κορομηλάς από την δική του μεριά ανέφερε: «Καλωσορίσατε στο Βόλο, καλή διαμονή, καλή επιτυχία. Πιστεύω, εκπροσωπώντας τον ευαίσθητο χώρο των διαιτητών, το “οπλοστάσιο” μας στην περιοχή είναι αρκετά καλό, με καλούς διαιτητές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να μην υπάρχει πρόβλημα στους αγώνες. Από εσάς, τους προπονητές και τους παράγοντες, καλό θα ήταν να μην υπάρξουν προβλήματα, αν υπάρξουν, να λυθούν μέσα από ένα σύστημα επικοινωνίας και καλής προαίρεσης».
Οι αποστολές μένουν στους ξενώνες των Ολυμπιακών Ακινητών εκτός της ομάδασ Α.Ε.Σ. Εν. Γαλατσίου, η οποία μετά από κλήρωση, διαμένει στο ξενοδοχείο “Αναστασία”.
Αύριο στις 12:30 στην περιφέρεια Βόλου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, παρουσία και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού.

Σχετικά άρθρα