Πανηγυρίζει και ξεκαθαρίζει

Υπερηφάνεια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πορεία της Εθνικής στη Βραζιλία, αλλά και ειδικά για την εκπληκτική παρουσία των δικών του διεθνών στη νίκη-πρόκριση επί της Ακτής και ενόψει του ραντεβού με την Κόστα Ρίκα του Κάμπελ. 

Οι ερυθρόλευκοι βλέπουν τα δικά τους παιδιά να διαπρέπουν στο Μουντιάλ και να είναι βασικότατοι συντελεστές της θριαμβευτικής πορείας.

Εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Κώστας Μανωλάς και ο Γιάννης Μανιάτης πρόσθεσαν άλλη μια συγκλονιστική εμφάνιση, όπως όλες όσες έχουν κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Ο Ανδρέας Σάμαρης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με το υπέροχο γκολ του και παρότι μπήκε ξαφνικά στο ματς ήταν πανέτοιμος και καθοριστικός. Ενώ σπουδαίο ματς έκανε ο Χοσέ Χολέβας που θα μπορούσε μάλιστα να σκοράρει με τη σουτάρα στο δοκάρι, στο πρώτο ημίχρονο. 

Η ΠΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, ενώ ο Μίτσελ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και ο Ντομίνγκες για τους συμπαίκτες του! Κι όλοι ελπίζουν και περιμένουν ότι η ομάδα θα προχωρήσει κι άλλο. 

Σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν σε εκδήλωση στο Καραίσκάκη. Αναμένεται να γίνουν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφική προσπάθεια.

Νιάνγκ και Ζινιάκ είναι σε πρώτο πλάνο για την επίθεση μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» για τον Φινμπόγκασον που κλείνει στη Σοσιεδάδ με μεταγραφή 8 εκ. ευρώ. Πάντα στο παιχνίδι και ο Τοίβόνεν, αλλά ο Ολυμπιακός παλέυει αυτή τη στιγμή για τον Νιανγκ της Μίλαν που τον θέλουν Στόουκ και Γουέστ Μπρομ και τον Ζινιάκ της Μαρσέιγ που έχει προτάσεις από Αγγλία και Τουρκία. Οι Ιταλοί ξαναγράφουν για τον πανάκριβο Βούτσινιτς που φεύγει από την Γιουβέντους.

Θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις για τον Πουλίδο, ενώ αναμένεται η θετική απάντηση του Κασάμι. 

Νέες προτάσεις προς τον Ολυμπιακό μετά από αυτή για τον Γκανέζο χαφ Φρίμπονγκ, ο διεθνής Αλγερινός στόπερ Ράφικ Χαλίς και ο Ισπανός αριστερός μπακ Ντίντακ Βίλα της Μίλαν που έπαιξε δανεικός στην Μπέτις.

Σχετικά άρθρα