Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Σάλος από διαφήμιση για την οδική ασφάλεια που δείχνει παιδιά να σκοτώνονται
Σάλος από διαφήμιση για την οδική ασφάλεια που δείχνει παιδιά να σκοτώνονται   thumbnail

Σάλος από διαφήμιση για την οδική ασφάλεια που δείχνει παιδιά να σκοτώνονται

Έντονη κριτική έχει προκαλέσει διαφήμιση που μεταδίδεται στη Βόρεια Ιρλανδία για την οδική ασφάλεια. Στην εν λόγω διαφήμιση εμφανίζονται τα παιδιά μιας τάξης να ετοιμάζονται χαρούμενα για μια σχολική εκδρομή στο δάσος, εν συνεχεία τα παιδιά φτάνουν στον προορισμό τους και παίζουν αμέριμνα εξερευνώντας τη φύση.


Την ίδια ώρα ένας άνδρας ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά του και τρώει γρήγορα το πρωινό του καθώς έχει αργήσει, έπειτα μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξαφνικά χάνει τον έλεγχο, πέφτει πάνω στα παιδιά και τα σκοτώνei όλα.


Η διαφήμιση τελειώνει εξηγώντας ότι από το 2000, μια ολόκληρη τάξη έχει χάσει τη ζωή της σε τροχαία ατυχήματα από υπερβολική ταχύτητα και κλείνει όταν εμφανίζεται στην οθόνη η φράση «Shame on you» που σημαίνει «Ντροπή σας».


Η κριτικές που έχει πάρει το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βόρειας Ιρλανδίας είναι πολλές και έντονες καθώς η διαφήμιση έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σκληρή και ακατάλληλη για να προβάλλεται.
Πηγή: www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X