Μενσά-Μπονσού: «Θα σφίξω τα χέρια με τον Πρίντεζη»

O Ποπς Μενσά – Μπονσού είναι ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό, δήλωσε έτοιμος για να φτάσει στο φάιναλ φορ με τους Πειραιώτες, αλλά και έτοιμος να σφίξει τα χέρια με τον Γιώργο Πρίντεζη.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έφτασε την Τετάρτη (25/06) στην Αθήνα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Μενσά-Μπονσού δήλωσε ενθουσιασμένος που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό και μιλώντας για το περιστατικό της περσινής σεζόν με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Μίρζα Μπέγκιτς, τόνισε ότι είναι έτοιμος να σφίξει τα χέρια με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού!
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που έχει πετύχει πολλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που με επέλεξαν και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορούσα να το πιστέψω πως ήθελε να με εντάξει στο ρόστερ του, ειδικά μετά τα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά. Πίστευα βασικά πως ποτέ δε θα έπαιζα στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μενσά-Μπονσού κατά την άφιξή του στην Αθήνα.
Ο νέος ψηλός του Ολυμπιακού μίλησε για το επεισόδιο με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Μίρζα Μπέγκιτς στην αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεπερνάμε τέτοια θέματα. Για αν είμαι ειλικρινής με εξιτάρει ακόμη περισσότερο το γεγονός πως με επέλεξαν μετλα τον καυγά. Αυτά συμβαίνουν όταν αγωνίζεσαι σε σημαντικά παιχνίδια και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Σίγουρα ήταν ένα λάθος, ωστόσο το είχα ξεχάσει 30 δευτερόλεπτα μετά… Δε μου έχει ξανά συμβεί. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν δω τον Γιώργο θα είναι να του σφίξω το χέρι. Είμαστε συμπαίκτες πλέον και θα παλεύουμε για κοινό στόχο», υπογράμμισε.
Ο Βρετανός σέντερ συμπλήρωσε: «Έχω παίξει σε ένα Φάιναλ Φορ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν είχα ρόλο. Φέτος ελπίζω η επιρροή μου να είναι σημαντικότερη και να φτάσουμε στο Φάιναλ φορ».
Ο Μενσά-Μπονσού αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», που θυμίζουν… Γαλατάσαραϊ – Φενέρμπαχτσε. «Ξέρω ότι η νοοτροπία είναι η ίδια. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τρελή… Ίσως εδώ να είναι λίγο περισσότερο, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι τελικοί φέτος στην Τουρκία δεν ολοκληρώθηκαν καν», τόνισε.
Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Υπόσχομαι στον κόσμο πως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο παρκέ όλα αυτά για τα οποία με επέλεξε το προπονητικό τιμ και η διοίκηση».
 
 
 

Σχετικά άρθρα