Αρχική / Media (old articles) / Google Glass: Αναβάθμιση με 2GB RAM και βελτιωμένη λειτουργία Google Now
Google Glass: Αναβάθμιση με 2GB RAM και βελτιωμένη λειτουργία Google Now thumbnail
Με αφορμή τη διάθεση του Google Glass και στη Μεγάλη Βρετανία, η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβαθμίζει το αμφιλεγόμενο gadget προσθέτοντας περισσότερη μνήμη RAM (2GB αντί 1GB) και νέες...

Google Glass: Αναβάθμιση με 2GB RAM και βελτιωμένη λειτουργία Google Now

Με αφορμή τη διάθεση του Google Glass και στη Μεγάλη Βρετανία, η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβαθμίζει το αμφιλεγόμενο gadget προσθέτοντας περισσότερη μνήμη RAM (2GB αντί 1GB) και νέες εφαρμογές, ενώ ενισχύει τη λειτουργία του Google Now με περισσότερα εργαλεία και πληροφορίες (π.χ. νέα διόπτρα για τη λήψη φωτογραφιών).

Η διπλάσια μνήμη RAM θα επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση περισσότερων εφαρμογών, θα βελτιώσει την ταχύτητα εκκίνησης και γενικότερα η λειτουργία θα είναι πιο γρήγορη και αξιόπιστη. Επίσης, χάριν στη βελτιστοποίηση του λογισμικού, η αυτονομία αυξάνεται κατά 15%.

Πάντως, όσοι έχουν αγοράσει Google Glass τους προηγούμενους μήνες δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, ούτε να την ανταλλάξουν με καινούργιο μοντέλο.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από το Google I/O 2014.

[via]

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X