Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας-Παρίστανε τον 19χρονο
Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας-Παρίστανε τον 19χρονο thumbnail

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Λάρισας-Παρίστανε τον 19χρονο

Στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες, καθώς και τον λογαριασμό «προφίλ» που είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 47χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές Ιουνίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για πορνογραφία ανηλίκων.


Πρόκειται για τον Μαυροδήμο Θεμιστοκλή του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα.


Ο λογαριασμός «προφίλ» που είχε δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook » έχει το όνομα « themistoklis mavrodimos ». 

Υποδυόμενος τον 19χρονο, προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες και αφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο για να μην βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.


Στη συνέχεια υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.


 


Η φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο ψεύτικο προφίλ του στο Facebook.
Η φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο ψεύτικο προφίλ του στο Facebook.


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση της σωματικής δυσλειτουργίας λόγω οργανικής νόσου του ανήλικου και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.


 


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


 


Πηγή: www.ethnos.gr [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X