Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Προσφέρει την παρθενία της για τις μαθήτριες που απήχθησαν
Προσφέρει την παρθενία της για τις μαθήτριες που απήχθησαν thumbnail

Προσφέρει την παρθενία της για τις μαθήτριες που απήχθησαν

Μία 23χρονη ποπ τραγουδίστρια προσέφερε την παρθενία της στη Μπόκο Χάραμ με αντάλλαγμα να επιστρέψουν στα σπίτια τους οι μαθήτριες που έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση.

Η Adokiye Kyrian δήλωσε στο Vanguard's Showtime ανέφερε: «Είναι 11 το βράδυ και ξέρετε τι σκέφτομαι; Αυτά τα μικρά κορίτσια. Πού να βρίσκονται και τι να τους έχει συμβεί. Είναι άδικο. Είναι πολύ νέες. Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω τον εαυτό μου σε αντάλλαγμα» και πρόσθεσε «Είναι μόλις 12 με 15 ετών, για όνομα του Χριστού. Εγώ είμαι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη. Ακόμη κι αν έπρεπε να πάω με 10 έως 12 άνδρες κάθε βράδυ, δεν θα με ένοιαζε. Σας παρακαλώ, απελευθερώστε αυτά τα κορίτσια και δώστε τα πίσω στους γονείς τους». 

Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν από πολλές πλευρές αντιδράσεις. Πολλοί έσπευσαν να της προσάψουν ότι το πραγματικό της κίνητρο από τις δηλώσεις της αυτές είναι η επιθυμία της τραβήξει η ίδια τα βλέμματα επάνω της.


Madata.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X