Ευκολο σνακ για το Μουντιάλ: Ατομικά πιτσάκια με γεύση Ελλάδας

<p><span><strong>Υλικά <br clear="none" /><br /><br clear="none" /><br /></strong><span>Για τη ζύμη</span><br clear="none" /><br /><span>3 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span></span></p>
<p><span>1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο</span><br clear="none" /><br /><span>λίγο αλάτι</span><br clear="none" /><br /><span>1 κουταλάκι ζάχαρη</span><br clear="none" /><br /><span>1 φακελάκι ξηρή μαγιά</span><br clear="none" /><br /><span>3/4 (περίπου) φλιτζάνι χλιαρό νερό </span><br clear="none" /><br /><br clear="none" /><br /><span>Για την γέμιση</span><br clear="none" /><br /><span>ροδέλες πράσινης πιπεριάς</span><br clear="none" /><br /><span>1 σκελίδα σκόρδο</span><br clear="none" /><br /><span>1 ντομάτα πολτοποιημένη</span><br clear="none" /><br /><span>ρίγανη</span><br clear="none" /><br /><span>φέτα τριμμένη (1 κουταλιά σούπας σε κάθε τεμάχιο)</span><br clear="none" /><br /><span>1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες</span><br clear="none" /><br /><span>ελιές και ελαιόλαδο </span><br clear="none" /><br /><br clear="none" /><br /><strong>Εκτέλεση <br clear="none" /><br /><br clear="none" /><br /></strong><span>-Φτιάχνεις μια ζύμη με το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το χλιαρό νερό (όσο πάρει).</span><br clear="none" /><br /><span>-Κάνεις την ζύμη ρολό και την κόβεις σε φέτες με πάχος 1 με 1,5 εκατοστό.</span><br clear="none" /><br /><span>-Άνοιξε κάθε φέτα σε δίσκο και στρώσε τους σε ταψί.</span><br clear="none" /><br /><span>-Πολτοποίησε την ντομάτα με το σκόρδο και μια κουταλιά λάδι.</span><br clear="none" /><br /><span>-Βάλε σε όλους τους δίσκους τον πολτό της ντομάτας μετά βάλε φέτα, πιπεριά, κρεμμύδι, μια ελιά, πασπάλισε με ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.</span><br clear="none" /><br /><span>-Ψήσε στους 200°C πάνω κάτω για 35 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν. </span></p>
<p> </p>
<p>Οneman.gr <br clear="none" /><br /><br clear="none" /></p>

Σχετικά άρθρα