Αρχική / Πολιτισμός / City life / Είδαμε την ταινία "Μέχρι το Τέλος"
Είδαμε την ταινία "Μέχρι το Τέλος" thumbnail

Είδαμε την ταινία "Μέχρι το Τέλος"

Από τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο


Γεροντοκόρη στα 31 της, η …. (Hilary Swank,) δεν έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό της να της πει πως την αγαπά. απελπισμένη παίρνει τη μοίρα στα χέρια της και προσφέρει εαυτόν σε όποιον τη θελήσει, η ηγετική της όμως μορφή που έχει πλαστει με τσάπα και φτυάρι δεν την καθιστά πρότυπο γυναίκας.


Όταν η εκκλησία ορίσει απαραίτητη τη μετακίνηση 3 γυναικών από την περιοχή με ψυχολογικά προβλήματα, σε πιο φιλόξενο περιβάλλον, η Mary θα δεχτεί και θα προσφέρει υπηρεσίες. Για να ολοκληρώσει το ταξίδι της θα χρειαστεί έναν homesman *(συνοδοιπόρο) που έναντι ενός καθόλου ευτελούς χρηματικού ποσού θα αναλάβει να διεκπεραιώσει την πορεία κάποιων χιλιομέτρων.


Η σκηνοθετική ματιά του Tommy Lee Jones σε κάνει να απορείς γιατί τόσα χρόνια δεν εστίαζε στο μεγάλο του ταλέντο, την καθοδήγηση συναδέλφων του. Με το «Hοmesman» κάνει ένα ακόμα βήμα, πιο τολμηρό: επιλέγει να μην κερδίσει τη συμπάθεια όλου του κοινού για να αφηγηθεί μια στρυφνή ιστορία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Glendon Swarthout. Τρεις ιστορίες αναπτύσσονται ισομερώς και παράλληλα: η κεντρική ηρωίδα (Hilary Swank) που αντιστέκεται αντισυστημικά στη μοναξιά της, ο κεντρικός ήρωας που από απόκληρος ανακαλύπτει όσα δεν έχει μάθει για τη σημασία του να είσαι και να παραμένεις άνθρωπος και τέλος οι ιστορίες των 3 γυναικών που συνδέονται από γεγονότα που δεν τις οδήγησαν στην τρέλα όπως όλοι νομίζουν αλλά σε μία αντισυμβατική συμπεριφορά που συγκρούεται με το κατεστημένο.


Για περισσότερα νέα για τις νέες ταινίες, επισκεφτείτε το http:// www.moviemonsters.gr


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X