Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα
Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα thumbnail
Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου, επιφυλάσσοντάς μας τη συναισθηματική πληρότητα, τη στοργή και την οικογενειακή προστασία.

Χρόνια πολλά καρκίνε! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου, επιφυλάσσοντάς μας τη συναισθηματική πληρότητα, τη στοργή και την οικογενειακή προστασία. Η έννοια της αγάπης και της αποδοχής εισβάλλει έντονα στη ζωή μας το μήνα αυτό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αλληλένδετα λειτουργούν τα αισθήματα και πόσο μεγαλειώδη μπορεί να γίνουν.


Αφροδίτη και Ερμής σε πιέζουν

Ο μήνας σου ο γενεθλιακός Καρκίνε, για σένα προσωπικά , ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στου Διδύμους, να σε βαραίνουν συνειδησιακά και να σε βάζουν σε διαδικασία να ψαχτείς, αν η διαδρομή σου και οι σκοποί σου, ταιριάζουν με τις επιθυμίες σου. Οι καθυστερήσεις που συναντάς σε κάποια πράγματα, σου δίνουν επιπλέον χρόνο να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου. Η Αφροδίτη και αυτή στους Διδύμους, είναι ένδειξη μιας συναισθηματικής φόρτισης ή ενοχών ενδεχομένως, λόγω κάποιας περασμένης σχέσης, αλλά και μια τάση να αποτραβηχτείς από τα πολλά ερωτικά και επιπόλαια πάρε δώσε και να βρεις την ηρεμία σου.

 

Πηγή: www.myastro.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X