Αρχική / Υγεία / Κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων
Κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων  thumbnail
Mέτρα για τον καύσωνα ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Στο πλαίσιο αυτό, από Τετάρτη 25 Ιουνίου ο Δήμος ανακοίνωσε πως ανοίγει για το κοινό τις κλιματιζόμενες αίθουσες των λεσχών φιλίας, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων

Mέτρα για τον καύσωνα ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Στο πλαίσιο αυτό, από  Τετάρτη 25 Ιουνίου ο Δήμος ανακοίνωσε πως ανοίγει για το κοινό τις κλιματιζόμενες αίθουσες των λεσχών φιλίας, από τις 10:00 έως τις 18:00.Πιο συγκεκριμένα, οι αίθουσες που θα άνοιξαν είναι οι: Μαμούρη και Δύμης 22 στον Άγιο Παύλο, Δράκου 26-28 στον πεζόδρομο στο Κουκάκι, Χελντράιχ 15 στον Νέο Κόσμο, Αθηνοδώρου 61 στα Κάτω Πετράλωνα, Αίμωνος 9 και Άστρους στην Κολοκυνθού, Αχαρνών 372 στον Άγιο Ελευθέριο και Πανόρμου και Βαθέως στους Αμπελόκηπους.


Ο Οργανισμός Αντιμετώπισης Καθημερινών Προβλημάτων του Δήμου Αθηναίων, κατόπιν ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνιστά στους δημότες και ειδικά σε εκείνους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 25 και 26 Ιουνίου, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να αποφύγουν την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και την έντονη σωματική εργασία.


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X