Αρχική / More / Εργασιακά / Να αποχωρήσω ή να παραμείνω;
Να αποχωρήσω ή να παραμείνω;  thumbnail

Να αποχωρήσω ή να παραμείνω;

Αναγνώστης μας ρώτησε:Ημερομηνία γέννησης 12021956 Έσνημα ΙΚΑ 11 μήνες Ασφαλισμένος στην συνέχεια στο ΤΑΠΟΤΕ εργαζόμενος στον ΟΣΕ με ημερομηνία πρόσληψης 22091982 Στρατιωτική θητεία στην Πολ Αεροπορία 25 μήνες Σκέπτομαι να αποχωρήσω από τον ΟΣΕ μέχρι τέλους του έτους 2014 με εξαγορά της στρατιωτικής μου θητείας ή να παραμείνω και το 2015 στον ΟΣΕ καθότι από τηλεοράσεως ακούω ότι από 01012015 θα είναι δυσμενέστεροι οι όροι 1 Πότε μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με εξαγορά της Στρ θητείας 2 Τι εκπτώσεως δικαιούμαι από την εφάπαξ καταβολή για την εξαγορά 3 Αν συμφέρει η εφάπαξ καταβολή ή μηνιαίες δόσεις Ο Βασικός Μισθός μου είναι 1922 και παίρνω Επίδομα Ανθυγιεινής Εργασίας 150 Επίδομα Παραμεθορίου Περιοχής 100 Σας ευχαριστώ πολύ


Στο ερώτημά σας, σας απάντησε ο Μουσελίμης Δημήτρης Εργατολόγος- Ειδικός σε θέματα κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου. (www.e-syntaxi.grΜε την συμπλήρωση 35ετίας θεμελιώνετε δικαίωμα πλήρους σύνταξης. Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής το ποσοστό της έκπτωσης ανέρχεται σε 15%. 

 

  
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X