Ο Αγγελος και οι ευκαιρίες σε όλους

Από το απόγευμα της Τετάρτης λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, αθόρυβα ξεκίνησε την προσπάθεια για την νέα σεζόν. Με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και δημοσιοποίησης αυτής της νέας προσπάθειας μετά από την επιλογή του προπονητή και την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Αυτά, σε πρώτη φάση. Πρόθεση του Αναστασιάδη, έτσι όπως την είχε εκφράσει με δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ, είναι να εκμεταλλευτεί το ταλέντο και την ποιότητα που έχουν οι περισσότεροι παίκτες. Αυτή την στιγμή έχει 25 παίκτες μαζί του, λείπουν όμως αρκετοί. Οι κυρίως βασικοί, αλλά και όσοι θα έρθουν άμεσα μέσα από την αξιολόγηση που θα γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Από τους 25 ποδοσφαιριστές που ήδη τρέχουν για τον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι είναι νεαροί. Παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έχουν φιλοδοξίες και όνειρα για να πετύχουν. Παίκτες που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να παίξουν στην πρώτη ομάδα.
 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει διάθεση να αδικήσει κανέναν από όσους εκλήθησαν και βρίσκονται με την ομάδα. Θα κρίνει, έναν προς έναν ανάλογα με την διάθεση που θα δείξει, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τις ανάγκες που υπάρχουν για την ομάδα. Δεν θέλει να αδικήσει κάποιον. Ακόμη κι αν αποφασίσει πως ορισμένοι από τους νεαρούς, θα πρέπει να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες για έναν χρόνο, αυτοί θα παρακολουθούνται ασφυκτικά, γιατί πάντα θα υπάρχει η προοπτική να επανέλθουν.
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τόσους πολλούς νέους παίκτες που σφύζουν από ζωντάνια, ικανότητες και έχουν πολλά θέλω. Σε αυτό το δύσκολο έργο, ο Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του καλούνται, την παρούσα χρονική στιγμή να κάνουν την καλύτερη αξιολόγηση. Και ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος διαχρονικά, αλλά και οι παίκτες να φτιαχτούν για το παρών και το μέλλον. Όσο για τους έμπειρους, αυτοί θα κριθούν πιο αυστηρά καθώς οι απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας για αυτούς θα είναι υπεραυξημένες την νέα σεζόν.
 

Σχετικά άρθρα