Η Razer ανακοίνωσε μικρο-κονσόλα που φέρνει το Android TV στο σαλόνι σας

[Δ.Τ.]

Η Razer, ο κορυφαίος πάροχος συσκευών και software ψυχαγωγίας “από gamers, για gamers,” μόλις ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της για κυκλοφορία μικρο-κονσόλας. Η νέα συσκευή, εξοπλισμένη με το Android TV, θα προβάλει μέσω stream ταινίες, μουσική και άλλες εφαρμογές στην τηλεόραση με έμφαση πάντα στο gaming.

Η Android TV είναι ένα σύστημα ψυχαγωγίας που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να απολαμβάνουν περιεχόμενο στις τηλεοράσεις τους. Στη μικρο-κονσόλα της Razer μπορεί κανείς να περιηγηθεί με μία ειδική mobile εφαρμογή που θα τρέχει σε όλα τα android smartphones και tablets. Φωνητικές οδηγίες θα είναι προ-εγκατεστημένες στην Android TV, προσφέροντας πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας με λίγες μόνο λέξεις.

Η βελτίωση της εμπειρίας gaming σε Android συσκευές είναι το μεγάλο στοίχημα της Razer. H εμπειρία της στη σχεδίαση συστημάτων gaming μεγάλης απόδοσης, χειριστηρίων, πληκτρολογίων και ποντικιών της επιτρέπει να κάνει καινοτομίες στην ανάπτυξη της συσκευής. Το software που απευθύνεται σε gamers είναι επίσης μέσα στα πεδία ανάπτυξης της Razer μια και σήμερα υπάρχουν ήδη 9 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν τα λογισμικά της εταιρίας σε καθημερινή βάση, λογισμικά που αφορούν την επικοινωνία, τη βελτίωση απόδοσης και την εξατομίκευση συσκευών.

Σύμφωναμε τον Min-Liang Tab, συνιδρυτή της Razer,

“Αυτή είναι μία κονσόλα του μέλλοντος. Κατασκευασμένη πάνω στην απίθανη τεχνολογία της Google Android TV, η μικρο-κονσόλα της Razer συνδυάζει hardcore και casual gaming με μουσική, ταινίες και όλες τις άλλες πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας και κοινωνικής σύνδεσης σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο”

Η πολυβραβευμένη ομάδα σχεδίασης της Razer είναι αυτή που αναπτύσσει τη συσκευή αυτή. Είναι η ίδια ομάδα που σχεδίασε πανίσχυρα συστήματα υπολογιστών, όπως των Razer Blade και Razer Edge και πιο πρόσφατα το modular PC πρωτότυπο με όνομα Project Christine.

Παλαιότερα η Razer είχε τραβήξει πάλι τα φώτα της δημοσιότητας κερδίζοντας το βραβείο “Best of CES” 2014 με το Razer Nabu που συνδυάζει software και hardware με έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο. Μέσα στα τελευταία 2 χρόνια, η Razer κέρδισε 4 επίσημα βραβεία “Best of CES” στην κορυφαία παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας.

Η μικρο-κονσόλα της Razer θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Σχετικά άρθρα