Αρχική / Αυτά είναι !!!! Μένει στον ολυμπιακό, μόλις ανακοινώθηκε !
Αυτά είναι !!!! Μένει στον ολυμπιακό, μόλις ανακοινώθηκε !  thumbnail

Αυτά είναι !!!! Μένει στον ολυμπιακό, μόλις ανακοινώθηκε !

Για άλλα δύο χρόνια θα φορά το κόκκινο σκουφάκι ο Μανώλης Μυλωνάκης, αφού ο Ολυμπιακός και ο 29χρονος περιφερειακός ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο Μυλώνακης είναι στην ομάδα του Πειραιά από το 2011.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μανώλη Μυλωνάκη. Ο 29χρόνος περιφερειακός επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο σύλλογο μας και θα παραμείνει έως το 2016.


Μετά από την συμφωνία των δυο πλευρών ο Μανώλης Μυλωνάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι από την μεριά μου θα βοηθήσω για να εκπληρώσουμε τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις κινήσεις του ότι θέλει να πάει ψηλά στην Ευρώπη και γι’ αυτό έγινα και πάλι μέλος της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες αλλά η νέα διοίκηση έχει βάλει ένα τέλος σ’ όλα αυτά που ταλάνιζαν τον σύλλογο και είναι απόλυτα φερέγγυα σ’ όλους τους τομείς».


pamesports.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X