Προσπάθεια για Ζινιάκ

Ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος πάντως όσο δεν υπογράφει στη Σοσιεδάδ δεν θεωρείται οριστικά χαμένη υπόθεση. 

Για τον έμπειρο Γάλλο άσο της Μαρσέιγ που έβαλε 16 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει σοβαρές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και του συλλόγου της Μασσαλίας. Το μεγάλο κασέ του Ζινιάκ είναι ένα σοβαρό εμπόδιο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ρίξει πολλά χρήματα για την επιθετική του ενίσχυση. 

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντελβέν Εντινγκά από την Μονακό και περιμένουν τις θετικές εξελίξεις για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι ώστε να είναι καλυμμένοι στη μεσαία γραμμή. Εάν δεν γίνει του Ελβετού, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί στον Αμερικναό Σάσα Κλιέσταν της Άντερλεχτ. 

Για τα άκρα το βάρος έχει πέσει στον Σουηδό Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ που θέλει να παίξει στους ερυθρόλευκους μετά από δύο πολύ καλές σεζόν στην Τουρκία. Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για τον Πέδρο Λεόν της Χετάφε, για τον οποίο υπάρχει πάντως ενδιαφέρον από την Σεβίλλη. 

Προς διερεύνηση είναι οι περιπτώσεις του Χριστοδουλόπουλου και του Κονέ, με την Μπολόνια να ζητάει αρκετά χρήματα και ιταλικές ομάδες να θέλουν τους διεθνείς Έλληνες άσους που πράγματι ενδιαφέρουν ζεστά τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν, για τον οποίο ακούγεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον και η Άρσεναλ. 

Προτάθηκε επίσης ο Ντίαζ της Μάιντζ που θα είναι αντίπαλος της Εθνικής στο ματς με την Κόστα Ρίκα, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Με την Σάντερλαντ να φέρεται ως μία εκ των αγγλικών ομάδων που κοιτάζουν τον Χοσέ Χολέβα.

Από την ελληνική αγορά εξακολουθούν να ακούγονται τα ονόματα των Γιαννούλη και Καραμάνου από τον Ατρόμητο.

Σχετικά άρθρα