Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο Χριστόδουλος Ξηρός κάνει "επισκέψεις" σε σουβλατζίδικο σαν παππάς!
Ο Χριστόδουλος Ξηρός  κάνει "επισκέψεις" σε σουβλατζίδικο σαν παππάς!  thumbnail

Ο Χριστόδουλος Ξηρός κάνει "επισκέψεις" σε σουβλατζίδικο σαν παππάς!

Όχι απλά κυκλοφορεί… ψωνίζει και σουβλάκια σε γνωστό κατάστημα στα πέριξ των Εξαρχείων. Τα στοιχεία λένε ότι η αντιτρομοκρατική έχει πληροφορίες για τις… εμφανίσεις του και παρακολουθεί συγκεκριμένα στοιχεία. Ο Χριστόδουλος Ξηρός πάντως παραμένει άφαντος αν και είχε … στενή επαφή με αστυνομικούς, πληροφορία η οποία διαψεύστηκε επισήμως…

Οι πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso λένε ότι ο Χ. Ξηρός κυκλοφορεί στα Εξάρχεια και για την ακρίβεια ότι επισκέπτεται συχνά ένα “περιφερειακό” σουβλατζίδικο της περιοχής, το οποίο μάλιστα η αντιτρομοκρατική έχει θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η όψη του σύμφωνα με πληροφορίες είναι κατά πολύ αλλαγμένη. Είναι κατά πολύ πιο αδυνατισμένος απ' την περίοδο που απέδρασε ενώ έχει αφήσει μούσι και τα μαλλιά του να μακρύνουν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν διστάζει πολλές φορές να κυκλοφορήσει ντυμένος με ράσα, ως παππάς δηλαδή για να μην τραβάει πάνω του τα βλέμματα.
Όλα δείχνουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει στο πλευρό του ομάδα υποστήριξης που του παρέχει κάλυψη αλλά και καταφύγιο.


Madata.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X