Απέσυρε την πρότασή του ο Γαλανός

Ο Γιώργος Γαλανός μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη (ΚΜΑ), απέσυρε την πρότασή του, η οποία προέβλεπε την διάλυση και τον υποβιβασμό της ομάδα στην Football League 2.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορία, είχε γίνει γνωστό, πως θα συνεδρίαζαν την Δευτέρα οι μέτοχοι για να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο πλέον υπάρχει μόνο μία πρόταση, εκείνη που έγινε αποδεκτή από την ΚΜΑ μέσω της ψηφοφορίας και δεν είναι άλλη από αυτή του νυν προέδρου της ομάδας Παναγιώτη Στεφανίδη. Η πρόταση του κ.Στεφανίδη προβλέπει να αγωνιστεί η ομάδα στην Football League όπου και υποβιβάστηκε.

Ο Γιώργος Γαλανός γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω ανακοίνωσης, στην οποία εκφράζει τα παράπονα του για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων της σημερινής ψηφοφορίας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

Πρώτα απ όλα και όσον αφορά επί των διαδικασιών. Εκφράσαμε εξαρχής τους ενδοιασμούς μας για τον τρόπο που θα ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Τοποθετηθήκαμε στη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ και η δική μας θέση ήταν ξεκάθαρη, θέτοντας βασική προϋπόθεση, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου σ αυτή την ιστορική και κρίσιμη ψηφοφορία.

Η προσέλευση ήταν πολύ μικρή και το δείγμα ελάχιστο, γεγονός που θέτει ηθικό θέμα και υπό αμφισβήτηση τη διαδικασία.

Πριν τη ΓΣ και στην συνάντηση που είχαμε με τη ΚΜΑ, είχαμε θέσει θέμα ΜΟΝΟ ανοιχτής ονομαστικής ψηφοφορίας, προκειμένου να αναδείξουμε τη σοβαρότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας και τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να ληφθεί η απόφαση από τα Μέλη.

Ούτε αυτό έγινε…

Εμείς δεχόμαστε την ετυμηγορία γιατί ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον λαό του ΑΡΗ και ΜΟΝΟ αυτόν.

Κι ακριβώς επειδή σεβόμαστε τον λαό του ΑΡΗ και εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, αποσύρουμε τη δική μας πρόταση.

Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει τη προσπάθεια, αλλά παράλληλα απαιτούμε από όλους όσους θα διαχειριστούν τις τύχες του Συλλόγου, να υλοποιήσουν τον έναν και μοναδικό στόχο που μπορεί να έχει η ομάδα, αγωνιζόμενη στη Football League και δεν είναι άλλος, από την άνοδο στη Superleague και στη φυσική θέση που πρέπει να βρίσκεται ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος, όπως είναι ο ΑΡΗΣ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν και συστρατεύθηκαν μαζί μας (βλέποντας «μπροστά» και κοιτάζοντας κατάφατσα τη σκληρή πραγματικότητα), αλλά και τους χιλιάδες άλλους Αρειανούς που δεν συμμετείχαν στις διαδικασίες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πίστευαν και πιστεύουν ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός δρόμος, που θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΑΡΗ, στο δρόμο της εξυγίανσης, της αναδόμησης και της αναγέννησης.

Ελπίζουμε, να μην γίνει πραγματικότητα, αυτό που έχουμε προβλέψει, αλλά δυστυχώς, πιστεύουμε ότι ο ΑΡΗΣ μας, δεν έχει πιάσει ακόμη «πάτο»…

Ο Θεός βοηθός…»


Σχετικά άρθρα