Ντύνει στα ασπρόμαυρα τον Ιτούρμπε η Γιούβε

Ο Μανουέλ Ιτούρμπε βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να φορέσει τα μπιανκονέρι της Γιουβέντους. Σύμφωνα με την Tuttosport ο Τζουζέπε Μαρότα τα βρήκε με τον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή που πέρυσι έλαμψε με την Ελλάς Βερόνα.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν μαζί με τα μπόνους τα 2 εκ. ευρώ. Με αυτήν την προσφορά οι Τορινέζοι φαίνεται να κερδίζει στο νήμα τις Ρόμα και Μίλαν που ήταν ισχυρή “παίκτες” λόγω των σχέσεων των στελεχών των δύο ομάδων με τη Βερόνα. 

Όσο για την πρόταση της Γιούβε στους «σκαλιτζέρι» αυτή είναι 15 εκατομμύρια ευρώ (όσα δηλαδή ξόδεψε η Ελλάς για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη από την Πόρτο) συν τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος λαμβάνει μεν 2,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως -χρήματα τα οποία ασφαλώς είναι έξω από τις παραμέτρους των «μαστίνι»- αλλά μπορεί αυτά να τα μοιράσει σε τρία χρόνια. Από την άλλη, μέχρι στιγμής η Ελλάς δεν έχει πέσει στις απαιτήσεις της και δεν δέχεται κάτω από 25 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, τα οποία ως τώρα πάντως δεν έχει προσφέρει καμιά ομάδα.

Σχετικά άρθρα