Μέχρι τέλους για Ζινιάκ

Ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ από τη στιγμή που η Ρεάλ Σοσιεδάδ έγινε το φαβορί για τον Φινμπόγκασον.

Ο 28,5χρονος Γάλλος σταρ είναι προς πώληση από την Μαρσέιγ, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκησή του κάνοντας επαφές με τους Φωκαείς και με τον ίδιο τον παίκτη που έχει βάλει πάνω από 80 γκολ στα χρόνια που αγωνίζεται στο Σαμπιονά με Λοριάν, Τουλούζ και Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με γαλλικές εφημερίδες ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα έναντι των Τούρκων της Τραμπζονσπόρ για τον Ζινιάκ που δεν καίγεται να φύγει από την Μαρσέιγ, αλλά πιέζεται από το κλαμπ να το κάνει. Οι Μαρσεγέζοι ζητούν 3 εκ. ευρώ για να τον δώσουν ενώ κάπου εκεί είναι και το ετήσιο κασέ του «Ντεντέ», όπως είναι το χαϊδευτικό του.

Εναλλακτικές για την επίθεση παραμένουν οι Τοϊβόνεν και Ζόνατας που έχει προτείνει ο Ραίόλα, ενώ σύμφωνα με τον «Γαύρο» προτάθηκαν οι Ένερ Βαλέντσια που έκανε σούπερ Μουντιάλ με το Εκουαδόρ και ο Ελβετός Χάρις Σεφέροβιτς της Σοσιεδάδ.

Για τα άκρα παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Σουηδός Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ, με τον Ολυμπιακό να προβάλλεται ως φαβορί για τον παίκτη από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Στα χαφ αναμένεται η απάντηση του Παϊτίμ Κασάμι και η ανακοίνωση της απόκτησης του Ντελβέν Εντινγκά.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη για τον Κώστα Μανωλά, τον οποίο θα παρακολουθήσουν ξανά απόψε μεγάλοι σύλλογοι στο ματς της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα. Λέγεται ότι η Μονακό έστειλε ειδικά για τον διεθνή στόπερ τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στο Ρεσίφε.

Σχετικά άρθρα