Κοντά στην παραμονή του Αμπέιντ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με την προσπάθεια παραμονής του Μεχντί Αμπέιντ στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Αλγερινός έκανε εργομετρικές εξετάσεις χθες με τον Παναθηναϊκό αλλά την προσεχή Παρασκευή θα πρέπει να βρίσκεται στην Αγγλία για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Νιούκαστλ. Όλα αυτά βέβαια εφόσον στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τους Άγγλους για να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον παίκτη.
Οι Πράσινοι έχουν καταθέσει δύο προτάσεις για τον Αμπέιντ και περιμένουν. Οι προσφορές δεν έχουν να κάνουν με αγορά του παίκτη όπως έγραφαν οι αγγλικές ιστοσελίδες. Η πρώτη προσφορά δίνει ποσοστό μεταπώλησης 40% στη Νιούκαστλ προκειμένου να αφήσει τον Αλγερινό ελεύθερο. Η εναλλακτική να γίνει επέκταση δανεισμού με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους για τη Νιούκαστλ, δηλαδή να πληρώσει ο Παναθηναϊκός και τα 140.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Αμπέιντ με τον αγγλικό σύλλογο, αντί για τα μισά όπως συνέβη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Στη Νιούκαστλ δεν δείχνουν να «καίγονται» για τον Αμπέιντ και έστω και αν χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα, στο τέλος φαίνεται ως πιθανότερο ενδεχόμενο να αποδεχθούν μία από τις δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα