«Πονοκέφαλος» με Νεϊμάρ στην Βραζιλία

Σε «αναμμένα κάρβουνα»… κάθονται στην Βραζιλία με τον Νεϊμάρ, μετά τον τραυματισμό του διεθνή άσου με την Χιλή και εν όψει του προημιτελικού με την Κολομβία στις 4 Ιουλίου!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι ελπίζει, πάντως, ότι ο Νεϊμάρ θα είναι έτοιμος μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ τα… έχωσε στον Χάουαρντ Γουέμπ, λέγοντας πως δεν προστάτεψε τον παίκτη του!

Να θυμίσουμε πως ο 22άχρονος άσος τραυματίστηκε στο μηρό στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «λα ρόχας», αλλά «έσφιξε τα δόντια» κι έβγαλε όλο το ματς, ενώ ήταν εύστοχος και στο πέναλτι που εκτέλεσε!

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι από την πλευρά του: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον έχουμε κοντά μας. Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας δεν παρέλειψε να κριτικάρει το διαιτητή της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ, επειδή, κατά την άποψή του, δεν προστάτεψε το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας: «Για 75 λεπτά έπαιζε τραυματίας μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο μηρό και δε μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιος χτυπάει τόσο δυνατά χωρίς να δέχεται κίτρινη κάρτα».

Σχετικά άρθρα