Σάντος: «Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την Ελλάδα»

Το ματς με τη Κόστα Ρίκα ήταν το τελευταίο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, την οποία δήλωσε περήφανος που εκπροσώπησε. «Ο διαιτητής με απέβαλλε επειδή διατάζει αυτός» τόνισε για τον ρέφερι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος στη κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Αποβλήθηκα ακριβώς μετά το τέλος του ματς για έναν ανεξήγητο λόγο για μένα, και δεν μπορούσα να ήμουν στα πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός ότι μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να στηρίξουμε τους παίκτες και με απέβαλλε επειδή μπήκαμε μέσα και είπε ότι είναι παράνομο, ενώ το ίδιο με εμάς έκαναν την ίδια στιγμή και οι αντίπαλοι μας! Του είπα γιατί να μην μπορώ ενώ μπαίνουν οι άλλοι και μου λέει εγώ διατάζω εδώ βγείτε έξω» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε:

«Για το τι θα θυμάται από τη θητεία του στην Εθνική: «Θα τα θυμάμαι όλα γιατί πετύχαμε πολλά. Φέραμε πολλές επιτυχίες και είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την Ελλάδα, αλλά σήμερα δεν θέλω να μιλήσω γι ‘αυτό. Πίστευα πολύ στη πρόκριση και οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά στη παράταση δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ενώ είχαμε τις κατάλληλες προυποθέσεις το κάναμε με ανορθόδοξο τρόπο και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.»

Ο Σάντος μίλησε και στα ελληνικά τονίζοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Σχετικά άρθρα