Ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ ο Τεόντοσιτς!

Κάτοικος Ρωσίας και για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 
Ο Σέρβος γκαρντ θα παραμείνει στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα τρία χρόνια και θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ιτούδη, που ανέλαβε τα ηνία της «ομάδας του στρατού».
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία και έγινε πραγματικότητα. «Ειλικρινά είμαι ευτυχισμένος που οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλαθλοι έλκονται από τον τρόπο που αγωνίζομαι κα το απέδειξαν προσφέροντάς μου νέο συμβόλαιο. Είναι υπέροχο που θα μείνω για ακόμη τρία χρόνια. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να υλοποιήσουμε τον βασικό μας στόχο, να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ της εμπιστοσύνης που νιώθω πως έχω εδώ», ανέφερε ο Μίλος Τεόντοσιτς.
 Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του υποστήριξε πως «ο Μίλος, όπως όλοι μας στην ομάδα – προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι- θέλει να νικάει. Οταν μιλήσαμε πρωταρχικά σκεφτόταν τι ομάδα θα έχουμε και αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί για τους υψηλότερους στόχους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω πως έχει ωριμάσει ύστερα από τρία χρόνια με την ΤΣΣΚΑ κι έχει εξελιχθεί σε έναν έμπειρο παίκτη. Ελπίζω να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας».
Στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη, στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρίσκονται οι Ανδρέας Πιστιόλης, Κώστας Χατζηχρήστος, Μαξίμ Φομιτσέφ αλλά και ο Ντάριλ Μίντλετον! Ο Μίντλετον γνωρίζεται καλά με τον Ελληνα κόουτς καθώς είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό από το 2000-2005! 

Σχετικά άρθρα