«Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική ιστορία»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εξέδωσε η Super League.

Η ανακοίνωση:

“Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική Ιστορία, παρά το ότι δεν προκρίθηκε στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δίνουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους, αλλά και στη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Super League, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, επενδύει στα Τμήματα Υποδομής και στηρίζει την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι άλλωστε στη συνέχεια στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες μας.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται πόσο σημαντική είναι η συστηματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, από τα πρώτα τους κιόλας βήματα στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Super League.

Η συνέπεια στο σχεδιασμό, η ομαδικότητα, η αφοσίωση στο κοινό στόχο και η θέληση για διάκριση ήταν οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν σε μια ακόμα επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες χαρές και επιτυχίες, οι οποίες μόνο καλό κάνουν τόσο στην Εθνική μας Ομάδα, όσο και στο ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστούμε!”

Σχετικά άρθρα