Πιάνει δουλειά ο Γκάλης στον Άρη

Ο Νίκος Γκάλης ανέλαβε ρόλο πρεσβευτή στον Άρη και «με το καλημέρα» της επιστροφής του στην αγαπημένη του ομάδα… πιάνει δουλειά.

Η μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία του συλλόγου θα κάνει άνοιγμα σε ανθρώπους της «οικογένειας» του Άρη, που μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται αρχικά για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και στη συνέχεια να κάνει την ανάβασή της στην ελίτ του μπάσκετ. Η αρχή θα γίνει με ανθρώπους που βοήθησαν ή και συνεχίζουν να βοηθούν έμπρακτα την ομάδα. Στα σκαριά είναι συνάντηση του Γκάλη με παράγοντες όπως ο Θανάσης Πλιάκης, ο Ντίμης Παπαϊωάννου αλλά και ο Αλέξης Αντωνιάδης.

Φυσικά, ο «Νικ» δε θα περιοριστεί εκεί. Πλην φυσικά της νέας διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά και των μετόχων, σκοπεύει να συναντηθεί με πολλά μέλη της «οικογένειας» του Άρη, ώστε να γνωρίσει όσους δεν ξέρει και να κάνει το κάλεσμά του για συσπείρωση και βοήθεια προς την ομάδα. Οι συναντήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα και ήδη η ανταπόκριση είναι θετική. Δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος, άλλωστε, για να επιχειρηθεί μία τέτοια προσπάθεια…

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά άρθρα