Σωκράτης: «Δεν φταίει ο Γκέκας»

«Επικρατεί απογοήτευση γιατί ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στο MEGA.

«Πιστεύουμε ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο», τόνισε ο διεθνής.

«Η απογοήτευση επικρατεί γιατί αυτό που θέλαμε ήταν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αλλά και να δώσουμε ακόμα λίγη χαρά στον κόσμο που την έχει ανάγκη. Από εκεί και πέρα ο ελληνικός λαός θα πρέπει να νιώθει περήφανος, να έχουν όλοι το κεφάλι ψηλά και να ξέρουν ότι η Ελλάδα πάλεψε και βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου», συνέχισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση. «Εκεί έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς τι είπαν οι υπόλοιποι παίκτες στον Φάνη Γκέκα όταν έχασε το πέναλτι απάντησε: «Τι να πεις στον Γκέκα; Ο Γκέκας φταίει; Δεν φταίει ο Γκέκας. Μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση του και να έχανα εγώ το πέναλτι. Είπαμε πριν τα πέναλτι πως ότι και να γίνει είμαστε ενωμένοι, πως οτιδήποτε και να πάει στραβά είμαστε μια ομάδα. Από εκεί και πέρα έτυχε να είναι ο Φάνης».

Ερωτηθείς εάν σκέφτηκε το γάμο του που γίνεται στις 5 Ιουλίου την ώρα που πετύχαινε το γκολ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επαγγελματίας που να αγωνίζεται το εθνόσημο και να σκέφτεται αυτά τα πράγματα. Πάνω από όλα προέχει η Ελλάδα. Όλοι παλέψαμε χθες για την Ελλάδα, όλοι δείξαμε ότι είμαστε μια γροθιά και είμαστε ενωμένοι».

Πηγή: enikos.gr 

Σχετικά άρθρα