Πανηγυρική «πρώτη» στο Περιστέρι! (photos)

Ενθουσιασμός στην κερκίδα, συνθήματα αγάπης για την ομάδα, τρία νέα πρόσωπα και διάχυτο το αίσθημα της αισιοδοξίας συνέθεσαν το σκηνικό στην σημερινή πρώτη προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου για την περίοδο 2014-15 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο Περιστερίου.

Εντυπωσιακή υποδοχή μόλις οι παίκτες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο επιφύλαξαν οι “Fentagin” οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ακόμη και όταν ο πάτερ-Λευτέρης, πιστός φίλαθλος της ομάδας, έκανε τον αγιασμό μοιράζοντας ευχές στην ομάδα.

Στο άκουσμα του ονόματος κάθε ποδοσφαιριστή, του επιτελείου, του προπονητή Γιώργου Παράσχου και του προέδρου Γιώργου Σπανού ένας πολύ δυνατό χειροκρότημα από την πλευρά των φιλάθλων έκανε το κλίμα ακόμη πιο γιορτινό και ευχάριστο. Αποθεώθηκαν όλοι οι παίκτες και κυρίως οι νέοι Ανδρέας Τάτος, Αλέξανδρος Κούρος, Αλμπέρτο Εγκουέμ.

Με ιδιαίτερη ζεστασιά υποδέχθηκε ο κόσμος και το νέο αίμα από τις ομάδες των υποδομών που «ανέβηκε» στην επαγγελματική ομάδα και συγκεκριμένα τους Σπύρο Παπασπύρο, Δημήτρη Λημνιό, Χρήστο Θεοδωράκη.

Τι ευχές του στους φιλάθλους έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός λέγοντας: «Θέλουμε και φέτος να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα σας κάνει πάλι υπερήφανους και θα ματώνει μέσα στο γήπεδο. Έχουν δημιουργεί όλες τις δομές ώστε ο Ατρόμητος να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα σας δώσουμε χαρές».

 

Σχετικά άρθρα