Δροσερό frozen yogurt μάνγκο

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />2 φρέσκo μάνγκο κομμένο σε κύβους<br />2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή 10 % λιπαρά<br />1/2 φλιτζάνι ζάχαρη<br />1 πρέζα αλάτι<br />1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Βάλτε το μάνγο στο μπλέντερ και χτυπήστε καλά. Ξύστε τριγύρω από το μπλέντερ το μείγμα. Ανακατέψτε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.<br />Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία κρέμα.<br />Ρίχνετε το μείγμα σε παγωτομηχανή και δουλεύετε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να παγώσει καλά το μείγμα.<br /><br />Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή ρίχνουμε στο  μπλέντερ όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.<br />Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.<br />Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε ενδιάμεσα να βγάλουμε 1-2 φορές το παγωτό από την κατάψυξη και να το ανακατέψουμε καλά με ένα κουτάλι.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</h4>


Σχετικά άρθρα