Άκρως καλοκαιρινό φαγητό: Μπακαλιάρος στο φούρνο

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>1 ½ κιλό μικροί μπακαλιάροι<br />2 κουταλιές βούτυρο<br />1 κρεμμύδι<br />200 γραμμάρια μανιτάρια<br />1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί</p>
<p>Μαϊντανός<br />Αλάτι<br />Πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p> </p>
<p>Καθαρίζουμε το ψάρι και το βάζουμε σε ένα ταψί.</p>
<p> </p>
<p><br />Σοτάρουμε με το βούτυρο το κρεμμύδι (κομμένο σε κρίκους), και τα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες).</p>
<p> </p>
<p><br />Όταν μαραθούν, τα ρίχνουμε ανάμεσα στα ψάρια.</p>
<p> </p>
<p><br />Προσθέτουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου.</p>
<p> </p>
<p><br />Σερβίρουμε το μπακαλιάρο πασπαλίζοντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.<br />  </p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα