Υπέγραψε στην Λόκο ο Ντιλέινι και ξέσπασε…

Ο Μάλκομ Ντιλέινι ανακοίνωσε ότι υπέγραψε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και παράλληλα εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι επέλεξε την ρωσική ομάδα για τα χρήματα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και αυτό θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 2.5 εκατομμύρια δολάρια και δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που στο twitter τον κατηγόρησαν για φιλαργυρία.

«Ο κόσμος είναι ηλίθιος αν πιστεύει πως δουλεύω τόσο σκληρά για να υπογράφω συμβόλαια για να ευχαριστώ άλλους. Δεν αφήνω την οικογένειά μου για δέκα μήνες το χρόνο για κανέναν άλλο λόγο πέρα από το να παίζω μπάσκετ και να εξασφαλίζω ένα καλό μέλλον στην οικογένειά μου. Άρα όσοι λένε πως οι Αμερικανοί πάνε όπου βρουν τα περισσότερα χρήματα είναι ηλίθιοι. Δεν δουλεύεις για να μένεις στο ίδιο επίπεδο, αλλά για να βελτιώνεσαι και να παίρνεις όσα αξίζεις. Κι εγώ είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Και παρεμπιπτόντως δεν έχω ακούσει κανένα κακό λόγο για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και αυτός είναι ο βασικός λόγος που υπέγραψα εκεί. Είναι μεγάλη ομάδα», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Μάλκομ Ντιλέινι.

Σχετικά άρθρα