«Ένα… εκατοστό από την δόξα» (pics)

Ο Μαουρίσιο Πινίγια και όλοι οι Χιλιανοί δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο διεθνής επιθετικός στο τέλος της παράτασης στον αγώνα με την Βραζιλία, με αποτέλεσμα ο επιθετικός της Κάλιαρι να… χαράξει πάνω του το… δοκάρι! Η μέρα που έγινε ο αγώνας σημαδεύτηκε με θλίψη για τον Μαουρίτσιο Πινίγια, ο οποίος θέλησε, όμως, να περάσει και ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Έτσι, ο Μαουρίτσιο Πινίγια έκανε στο σώμα του τατουάζ το συγκεκριμένο δοκάρι, γράφοντας το μήνυμα: «Ένα εκατοστό από την δόξα». Και συμπληρώνει… «Είναι ο μύθος που συνοδεύει την πορεία της μπάλας στο οριζόντιο δοκάρι»! Ο διεθνής άσος έγραψε και μια άλλη φράση με νόημα… «Ευλογημένος για την ζωή»!

Στην εφημερίδα της Χιλής «La Tercera» μίλησε ο άνθρωπος που του έκανε το τατουάζ και δήλωσε: «Είπα μέσα μου πως πρόκειται για μια θλιβερή στιγμή, που μπορεί να προσφέρει και θετικά μηνύματα. Σίγουρα για τον Πινίγια είναι μια στιγμή που δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί, εάν η μπάλα πήγαινε λίγα εκατοστά πιο κάτω. Πόσο σημαντικό θα ήταν για όλη την χώρα»!

Σχετικά άρθρα