Ντρέιπερ διετίας στην Εφές!

Η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι και ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην γκαρντ της Ρεάλ, Ντοντάι Ντρέιπερ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Μετά τους Στράτο Περπέρογλου, Στεφάν Λάσμε, Ντάριο Σάριτς και Νέναντ Κρστιτς, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσέθεσε έναν ακόμη δυνατό κρίκο στην αλυσίδα της Αναντολού Εφές, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ντοντάι Ντρέιπερ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μια καλή σεζόν με τη  φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία και αγωνίστηκε από την σεζόν 2012-2013. Την φετινή σεζόν ο Ντρέιπερ είχε 1.7 πόντους, 0.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα και 1.7 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ στην Ευρωλίγκα. 

Πριν ανακοινωθεί από την Αναντολού Εφές, ο Ντρέιπερ είχε αποχαιρετήσει την Ρεάλ Μαδρίτης γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρεάλ, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλα τα μέλη της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσαν και μοιράστηκα μαζί τους δύο υπέροχες σεζόν. Δεν μπορώ να εκφράσω τι σημαίνει για μένα το να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη φανταστική εμπειρία. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον»

Σχετικά άρθρα