Απομακρύνεται ο Σίλντενφελντ

Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη μεταγραφική του λίστα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με ηγετικές ικανότητες είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βλέπει ότι η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ όσο πάει και απομακρύνεται με τους Ρώσους να παίζουν παιχνίδι στην πλάτη του Τριφυλλιού αλλά και του Κροάτη.

«Με τον Σίλντενφελντ μιλήσαμε. Οι λεπτομέρειες της συζήτησης θα μείνουν μεταξύ μας. Όπως είδατε έπαιξε την επόμενη μέρα της άφιξης του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο με εμάς και το τηρεί. Εάν υπάρχει κάποια σούπερ προσφορά για να τον πουλήσουμε θα είναι κάτι που θα συζητήσουμε. Μέχρι τότε η κατάσταση είναι πολύ καθαρή, είναι δικός μας παίκτης», είπε ο προπονητής της Ντινάμο Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ μετά το φιλικό της ομάδας του με την Αούστρια Βιέννης όπου ο «Σίφο» αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Οι Πράσινοι δεν έχουν άλλο χρόνο να διαθέσουν περιμένοντας τον Σίλντενφελντ. Έχουν σχεδόν εξαντλήσει κάθε περιθώριο μετά από ενάμισι μήνα συζητήσεων με τους Ρώσους. Η προθεσμία του Παναθηναϊκού στη Ντινάμο για να απαντήσει στην προσφορά εκπνέει την Πέμπτη και λογικά δεν θα σημειωθεί θετική εξέλιξη. Ο Νταμπίζας έχει κάνει κάποιες επαφές και περιμένει αποτελέσματα εντός των ημερών.

Σχετικά άρθρα