Ξεχάστε τα παραδοσιακά τσίπς! Πατάτακια από κολοκύθι

<div class="body">
<div class="field field-name-body field-type-text-with-summary field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>Τα τσίπς απο ψητά κολοκυθάκια ειναι πάντα τραγανά και γευστικά σαν συνοδευτικό η για διαρκές τσιμπολόγημα</p>
<p>Σερβίρονται με σώς απο <a href="http://best%20served%20them%20with%20tomato%20%28%20or%20sun%20dried%20tomato%29%20sauce%20%28%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5%20link%29%20or%20tzatziki%20sauce%20%28%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5%20link%29%20%20for%20dipping./">λιαστή ντομάτα</a> ή<a href="http://www.gourmed.gr/syntages/vasikes-syntages/tzatziki"> τζατζίκι</a> γιά μακροσκελή ντιπαρίσματα</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="make-recipe">
<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>4-6 κολοκυθάκια<br />1 φλυτζάνι τριμμένο ψωμί<br />1 φλ. τριμένη παρμεζάνα<br />1 φλ. αλεύρι<br />2 αβγά<br />κόκκινη πάπρικα γλυκιά<br />αλάτι<br />πιπέρι</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Ξεκινήστε κόβοντας τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες<br />Ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι.Χτυπήστε τα αυγά.<br />Περάστε τα κολοκυθάκια από το μίγμα του αλευριού μετα από τα αβγάκαι μετα από το τρίμα ψωμιού με την παρμεζάνα. Ριξτε ακόμα λίγη πάπρικα.<br />Βάλτε τα σε τάψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 <span>0</span>C  γιά 15 λεπτά από την μία μεριά και γυρίστε τα και ψήστε για άλλα 15 λεπτα μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά απ εξω.</p>
<p> </p>
<p>Gourmed.gr </p>
</div>
</div>
</div>


Σχετικά άρθρα