Κρέμα με κεράσια και γλυκό κρασί Σάμου

<div class="body">
<div class="field field-name-body field-type-text-with-summary field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>Δροσερό επιδόρπιο με συνδυασμό από τα αγαπημένα μας φρούτα, γλυκό κρασί και ιταλικό τυρί. </p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="make-recipe">
<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p> </p>
<div>500 γρ. τυρί μασκαρπόνε</div>
<div>200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</div>
<div>250 ml γλυκό κρασί Σάμου</div>
<div>200 γρ. σαβαγιάρ</div>
<div>300 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσι (ή άλλο φρούτο εποχής)</div>
<div>4 κρόκοι αβγού</div>
<div>λίγο γάλα φρέσκο</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<div align="left">
<p> </p>
<div>1. Σε μπεν μαρί χτυπάμε με σύρμα τους κρόκους, τη ζάχαρη και το κρασί μέχρι να αρχίσουν να πήζουν.</div>
<div>2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, γιατί διαφορετικά θα συνεχίσει να ψήνεται και θα κόψει.</div>
<div>3. Ανακατεύουμε το μείγμα του αβγού με το τυρί να γίνει ομοιόμορφο.</div>
<div>4. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε λίγο γάλα και λίγο κρασί. Βουτάμε 1-2 σαβαγιάρ στο γάλα και τα βάζουμε σε ψηλό ποτήρι.</div>
<div>5. Ρίχνουμε λίγα κεράσια και λίγη από την κρέμα.</div>
<div>6. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια στρώση και γεμίζουμε 6 ποτήρια ή όσα πάρει.</div>
<div>7. Τοποθετούμε τα ποτήρια σκεπασμένα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να κρυώσουν.</div>
<div>Γαρνίρουμε με φρέσκα κεράσια και σερβίρουμε.</div>
</div>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>
<div class="advertisement_area_2"> </div>
<div class="tip">
<h3 class="label">Tips</h3>
<div class="text">
<div class="field field-name-field-recipe-tip field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">Τα κεράσια είναι πιο νόστιμα όταν είναι στην εποχή τους. Προτιμήστε Βοδενών που είναι γευστικότερα και πιο τραγανά.</div>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα