Οι προκριματικοί και φιλικοί αγώνες του Ατρόμητου στα κανάλια Novasports

Τα κανάλια Novasports παραμένουν πιστά στην υπόσχεσή τους «Όλα για την ομάδα σου» και στέκονται στο πλευρό των ελληνικών ομάδων, όπου και αν παίζουν! Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους ευρωπαϊκούς και φιλικούς αγώνες του Ατρόμητου, για την σεζόν 2014-2015.

Συγκεκριμένα, τα αθλητικά κανάλια της Nova, εξασφάλισαν την αποκλειστική μετάδοση του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Περιστερίου, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στις 31/7 ή 7/8. Σε περίπτωση που ο Ατρόμητος, προκριθεί στη φάση των play offs, τα κανάλια Novasports έχουν εξασφαλίσει και την αποκλειστική προβολή του εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί στις 21 ή 28 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα απολαύσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους φιλικούς αγώνες της ομάδας του Περιστερίου, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 19:30, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, ενώ την Τετάρτη 13 Αυγούστου, θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι αγώνες για τα προκριματικά του UEFA Europa League, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια, θα μεταδοθούν και σε Live audio από το WEB TV του www.novasports.gr.

Σχετικά άρθρα