Αναγέννηση Δέρματος: Η νέα μόδα στο Χόλυγουντ thumbnail
Η νέα φιλοσοφία στη Μεσοθεραπεία λέγεται PRP-Therapy Αναγέννηση Δέρματος. Με υλικό τα συστατικά του αίματος μας, τα αιμοπετάλια, που είναι γεμάτα με αυξητικούς παράγοντες τα κύτταρα του δέρματος μας ενεργοποιούνται και αναζωογονούνται, παράγεται κολλαγόνο και ταυτόχρονα γίνεται πολύ καλή αιμάτωση με συνέπεια την πλήρη αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Αναγέννηση Δέρματος: Η νέα μόδα στο Χόλυγουντ

Γράφει ο Γεώργιος Ανδρεανίδης – Πλαστικός Χειρουργός


Η νέα φιλοσοφία στη Μεσοθεραπεία λέγεται PRP-Therapy Αναγέννηση Δέρματος. Με υλικό τα συστατικά του αίματος μας, τα αιμοπετάλια, που είναι γεμάτα με αυξητικούς παράγοντες τα κύτταρα του δέρματος μας ενεργοποιούνται και αναζωογονούνται, παράγεται κολλαγόνο και ταυτόχρονα γίνεται πολύ καλή αιμάτωση με συνέπεια την πλήρη αναζωογόνηση της επιδερμίδας.


Επειδή πρόκειται για δικό μας υλικό, δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας ή αντίδρασης ξένου σώματος. Έχει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διάρκειας και αποτελεσματικότητας σε σύγκριση με το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο που απορροφώνται στο δέρμα.


Πολύ καλά αποτελέσματα παρατηρούνται μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος όπως επούλωση πληγών, που οδηγεί σε βελτίωση των συμπτωμάτων, όπως ρυτίδες και παρατυπίες από σημάδια ακμής.Επίσης αναμένεται να παρέχει μεγάλο όφελος για χαλάρωση στο δέρμα κάτω από τα μάτια, οι οποίες είναι δύσκολο να θεραπευθούν με συμβατικές αναζωογονητικές ενέσεις και θεραπεία με λέιζερ.


Πηγή: www.nowdoctor.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X