Ο Ουέστμπρουκ στην Vogue! (pics)

Ο Ραζόν Ρόντο είχε κάνει την αρχή, τώρα ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μας προσφέρει τη συνέχεια του «σίριαλ» που εξιστορεί την αγάπη των ΝΒΑers με τον χώρο της μόδας.
Πρόκειται για δύο από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του μαγικού κόσμου και δεν εννοούμε μπασκετικά, αλλά περισσότερο στυλιστικά. Πιστοί «εραστές» της μόδας ακολουθούν τις τάσεις της με λατρεία και τις περισσότερες φορές καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Ο παίκτης των Θάντερ, Ράσελ Ουέστμπρουκ ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Ραζόν Ρόντο που είχε εργαστεί ως δόκιμος στο περιοδικό GQ… Μόνο που ο 25χρονος σταρ της ομάδας της Οκλαχόμα ανέβηκε ένα βήμα παραπάνω και συνδύασε τις καλοκαιρινές του διακοπές με ένα ταξίδι στο Παρίσι.
Ο Ουέστμπρουκ βρίσκεται στην «Πόλη του Φωτός» για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας και να γράψει τις απόψεις του στην Vogue!! Είδε τα shows υψηλής ραπτικής, απόλαυσε τα αξιοθέατα του Παρισιού, φωτογραφήθηκε με διάσημους σχεδιαστές μόδας και φρόντισε να κάνει και την καλύτερη προώθηση της δικής του σειράς γυαλιών ηλίου που θα ξεκινήσει να διατίθεται στο κοινό στις 8 Ιουλίου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο άσος των Θάντερ ασχολείται με το χώρο της μόδας, αφού κατά το παρελθόν έχει ποζάρει ως μοντέλο εσωρούχων με την εταιρεία Kings & Jaxs.

Oι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο προέρχονται από το www.vogue.com

Σχετικά άρθρα