Αίσθηση για Αμπιντάλ, συνέχεια με Γάλλους

Μεγάλη έκταση στα διεθνή ΜΜΕ, κυρίως στη Γαλλία και στην Ισπανία λόγω της καταγωγής του και της θητείας του στην Μπαρτσελόνα, έχει λάβει η μεταγραφή του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό. Όλα τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού έχουν ειδικές αναφορές στην ηχηρή κίνηση των ερυθρόλευκων, στη συνύπαρξη του Αμπιντάλ με Μίτσελ, Καρεμπέ, Σαβιόλα και με φωτογραφίες από τις υπογραφές του Γάλλου σταρ μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γάλλος αμυντικός θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες από την Βαρκελώνη στο Ζέεφελντ για να μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ ήδη μίλησε με τον Μίτσελ και γνώρισε τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη. 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντονότατη μεταγραφική του κινητικότητα. Αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά από την Μονακό και των Αρτούρ Μαζουακού και Ματιέ Ντοσεβί από την Βαλενσιέν. 

Ο Ντοσεβί μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης αλλά να παίξει και σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Έμεινε ελέυθερος από την Βαλενσιέν, στην οποία ήταν την τελευταία τριετία ο ηγέτης της ομάδας. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον 26χρονο άσο, τον οποίο ήθελαν από πέρσι. 

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές τους για παίκτες της μεσαίας γραμμής, αλλά και για αυτή του σέντερ φορ. Στη σημερινή Realnews υπάρχει ρεπορτάζ για επαφές με τον Βενγκέρ για παίκτη της Άρσεναλ, με αναφορά στο νεαρό Γάλλο φορ Γιαγια Σανόγκο τον οποίο χρησιμοποίησε πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ ο Αλσατός. Στην Ιταλία γράφουν πάλι για τον Μπιάνκι της Τορίνο.

Με τον Κασάμι οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες και ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στις περιπτώσεις των Κλιέσταν της Άντερλεχτ και Βαντίζ Οτζίτζα της Μπριζ.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης (Άρσεναλ, Μπάγερν, Γιουβέντους τα… τελευταία ονόματα) για τον Κώστα Μανωλά, αλλά και τα σενάρια που συνδέουν τον Γιάννη Μανιάτη με ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας. Για τον Χοσέ Χολέβα διαψεύδονται επαφές με την Μπουρσασπόρ και είναι φανερό ότι ο διεθνής άσος έχει προτεραιότητά του την Αγγλία εφόσον φύγει από τον Ολυμπιακό. 

Σήμερα ολοκληρώνονται τα εργομετρικά στην Αθήνα για τους παίκτες του Ολυμπιακού και το απόγευμα ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή για το Ζέεφελντ. Νέα πρόσωπα είναι στο Ρέντη οι Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Θ. Παπάζογλου, Αυλωνίτης. Από το περσινό ρόστερ λείπουν οι Πελέ, Σέποβιτς, Τόρες, Ιμπαγάσα, Τ. Παπάζογλου.

Σχετικά άρθρα