Ολοκληρώνεται το πρώτο «στάδιο»

Επτά ημέρες παραμονής στο Ελατοχώρι Πιερίας συμπληρώνουν σήμερα οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Η σημερινή, αναμένεται να είναι και η τελευταία, παραμονής του ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι καθώς ολοκληρώνεται το πρώτο «στάδιο» προετοιμασίας.

Κυρίως αυτές τις ημέρες δόθηκε έμφαση στην φυσική κατάσταση των παικτών ενώ τις τελευταίες ημέρες έγιναν και ασκήσεις με την μπάλα αλλά και οικογενειακό «διπλό». Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να μιλήσουν σε εκπροσώπους του τύπου σήμερα το απόγευμα για να πουν τις απόψεις τους για την επίπονη δουλειά που έγινε. Θυμίζουμε πως η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία, την άλλη Πέμπτη. Θυμίζουμε πως από την ομάδα λείπουν οι διεθνείς παίκτες (Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Γλύκος, Τζαβέλας, Ιτάνζ) οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 20 Ιουλίου στην προετοιμασία.

Ο Κάτσε επέστρεψε και πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όμως προπονήσεις θα αρχίσει από μεθαύριο με τους υπόλοιπους. Το ίδιο και ο νεαρός Κιόσε. Στην ομάδα αναμένεται να ενταχθεί και ο Ρουμάνος αριστερός μπάκ, Ραζβάν Ράτς, αφού προηγουμένους υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα