«Για τον κόσμο και τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε έως το 2018 τα συμβόλαια του Δημήτρη Σιόβα και του Ανδρέα Σάμαρη με τους δύο διεθνείς ερυθρόλευκους άσους να δηλώνουν την ικανοποίησή τους για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο σύλλογος και να υπόσχονται δουλειά και ανταπόδωση στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Σάμαρη και του Σιόβα:

Ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου του, προσθέτοντας παράλληλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την ανανέωση του συμβολαίου μου δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Μέσω της συνεργασίας μου με εκείνους έγινα καλύτερος και κατάφερα να φτάσω σε αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου, τον κ. Μίτσελ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο μου έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Θέλω, φυσικά, να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Από την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, η οποία πάντα είναι δύσκολη, για κάθε ποδοσφαιριστή, μου έδειξε τη στήριξή του και την αγάπη του. Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα δώσω ακόμη περισσότερα μέσα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα, αλλά και καθημερινά, στην προπόνηση. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τον Ολυμπιακό. Ώστε οι φίλαθλοί μας να είναι διαρκώς ολοένα και πιο περήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα».

Ο Δημήτρης Σιόβας, από την πλευρά του, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, σημείωσε:

«Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, γιατί με στηρίζουν συνεχώς. Όπως με στηρίζει και ο κόσμος, τον οποίο επίσης ευχαριστώ! Με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη του πόσο κοντά μου είναι ο Ολυμπιακός! Μαζί με τους συμπαίκτες μου θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ήταν κάτι πολύ εύκολο για εμένα να προχωρήσω άμεσα σε αυτή την ανανέωση και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό, για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να κρατάμε την ομάδα μας στην κορυφή».

Σχετικά άρθρα