Γουίλιαν ή Μπέρναντ; Φαβορί ο πρώτος..

Το μέγα ερώτημα των ημερών στο Μουντιάλ: «Ποιος θα είναι εκείνος που θα επωμιστεί την ευθύνη της αντικατάστασης του Νεϊμάρ στον ημιτελικό;»
Υποψήφιοι βάση των δεδομένων είναι δύο: Γουίλιαν και Μπέρναντ. Ποιόν τελικά θα εμπιστευτεί ο Σκολάρι;

«Είμαστε όλοι λυπημένοι για την απώλεια» δηλώνει ο ο Γουίλιαν, ο αριστεροπόδαρος μέσος της Τσέλσι, φαβορί στην άτυπη μάχη με τον συμπαίκτη του.
«Παραμένουμε πάντως αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το παγκόσμιο κύπελλο» δηλώνει ο 26χρονος μέσος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ανζί και κατάφερε μετά από μία καλή σεζόν με τους Λονδρέζους να πείσει τον Σκολάρι να τον πάρει στην αποστολή και τώρα να ετοιμάζεται για το παιχνίδι της ζωής του.
«Θ α πάρουμε δύναμη από το όνειρο μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένας ημιτελικός με την Γερμανία είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.  Είναι μεγάλη τιμή να παίξω σε ένα τέτοιο ματς» πρόσθεσε

Ο Μπέρναντ από την άλλη πλευρά στα 21 του χρόνια δεν έχει τις ίδιες παραστάσεις και παραμένει αουτσάιντερ στη μάχη της διαδοχής. Δεν είναι μόνο ο βενιαμίν της 23άδας της Σελεσάο αλλά και ο… κοντύτερος με ύψος 1.63 μ.

Αυτό πάλι δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

«Ο Νεϊμάρ έδινε σε όλους μας κίνητρο. Αυτό είναι που θα μας λείψει» λέει ο Μπέρναντ που το καλοκαίρι του 2013 άφησε την Ατλέτικο Μινέϊρο για να «ξενιτευτεί» στην Ουκρανία και στην Σαχτάρ.
«Δεν πρέπει όμως να μας πιάνει πανικός. Έχουμε μία αποστολή μπροστά μας και πρέπει να την φθάσουμε έως το τέλος» λέει ο γεννημένος στο Μπέλο Οριζόντε, μέσος.

Σχετικά άρθρα