Αρχική / More / Anna's Notes / 4 πολύ οικονομικά κολιέ που η Άννα Δρούζα αγόρασε και σου προτείνει!
4 πολύ οικονομικά κολιέ που η Άννα Δρούζα αγόρασε και σου προτείνει!  thumbnail
Επειδή τώρα το καλοκαίρι θα είμαστε ντυμένες με ένα στυλ αρκετά απλό για να είμαστε χαλαρές στις διακοπές μας (οι γνωστές επιλογές, για όσες έχουν ωραία πόδια ένα σορτσάκι με ένα t shirt και για όσες δεν έχουν αυτό το χάρισμα μακριά καφτάνια αυτό που μπορεί να μας κάνει να τονίσουμε λίγο το στυλ μας και να γίνουμε πιο εντυπωσιακές είναι φυσικά τα αξεσουάρ. Και μιας και έχω τη μανία να ψάχνω για κάτι καλόγουστο αλλά και πολύ φθηνό σας παρουσιάζω 4 επιλογές από φο μπιζού, αξεσουάρ που αγόρασα για μένα. Αν σας αρέσουν τρέξτε και εσείς να τα αγοράσετε

4 πολύ οικονομικά κολιέ που η Άννα Δρούζα αγόρασε και σου προτείνει!

Επειδή τώρα το καλοκαίρι θα είμαστε ντυμένες με ένα στυλ αρκετά απλό για να είμαστε χαλαρές στις διακοπές μας (οι γνωστές επιλογές, για όσες έχουν ωραία πόδια ένα σορτσάκι με ένα t shirt και για όσες δεν έχουν αυτό το χάρισμα μακριά καφτάνια αυτό που μπορεί να μας κάνει να τονίσουμε λίγο το στυλ μας και να γίνουμε πιο εντυπωσιακές είναι φυσικά τα αξεσουάρ. Και μιας και έχω τη μανία να ψάχνω για κάτι καλόγουστο αλλά και πολύ φθηνό σας παρουσιάζω 4 επιλογές από φο μπιζού, αξεσουάρ που αγόρασα για μένα. Αν σας αρέσουν τρέξτε και εσείς να τα αγοράσετε!  


Άννα Δρούζα 


 Attica Factory Outlet 7 €

Attica Fashion Loft 2803  10 €
 


Accessorize 11

Monsoon 30 €

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X