Στο προσκήνιο ο Ζούρος για Άρη

«Σενάριο» επιστροφής του Ηλία Ζούρου στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά από εννέα χρόνια διέρρευσε από την διοίκηση των «κίτρινων».

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Παναγιώτης Γιαννάκης το «τιμόνι» του Άρη… απομακρύνεται όσο περνούν οι ημέρες και δεν παρατηρείται πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. Συνεπώς οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν τις εναλλακτικές λύσεις. Εδώ και καιρό ο Άρης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για συνεργασία στον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος, όμως, από ότι φαίνεται δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τον πάγκο των «κίτρινων». Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοίκηση του Άρη, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην τεχνική ηγεσία του Ηλία Ζούρου, ο οποίος διετέλεσε για σύντομο διάστημα προπονητής της ομάδας την σεζόν 2005-6.

Ο 48χρόνος κόουτς είναι εκτός δράσης από τις αρχές της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς όταν λύθηκε η συνεργασία του με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Εκτός από την περίπτωση του Ζούρου, εξετάζεται από την διοίκηση των «κίτρινων» και η λύση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος αναμένεται να μην συνεχίσει στον Πανιώνιο.

Σχετικά άρθρα