Έλληνες στην προπόνηση του Αστέρα

Δύο ελληνόπουλα, η Στεφανία και ο Αγγελος, βρέθηκαν στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης και σκόρπισαν το χαμόγελο στους ανθρώπους του συλλόγου. Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ξεκίνησε περίπου στις 19:00. Ανάμεσα στις ασκήσεις και στα τελειώματα, πίσω από τα κιγκλιδώματα, έκανε την εμφάνισή της η ελληνική σημαία.
Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στα παιδιά που την κρατούσαν. Δύο Ελληνόπουλα, που μένουν στο Κουφστάιν, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό του Αστέρα, ζουν υπό την προστασία του πάτερ-Εμμανουήλ και μιλούν λίγα ελληνικά. Ο ιερέας λειτουργεί στην ορθόδοξη εκκλησία της πόλης και μάλιστα κάθε Κυριακή.
Πως έμαθαν για τον Αστέρα; Οι συμμαθητές του Άγγελου του είπαν ότι είδαν στο γήπεδο της άλλης πόλης μία ομάδα από την Ελλάδα. Ο μικρός έτρεξε να το πει στην οικόγενειά του και με τη συνοδεία της Στεφανίας ήρθε να δει τον Αστέρα από κοντά!
Μάλιστα την Τετάρτη όπου οι Αρκάδες θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό, θα έρθουν περισσότεροι για να στηρίξουν την ομάδα της Τρίπολης!
Περίπου 100 Έλληνες ζουν στην ευρύτερη περιοχή οι οποίοι εργάζονται είτε σε εταιρείες είτε έχουν εστιατόρια και ταβέρνες. Παντού Ελλάδα λοιπόν!Πηγή: arcadia-sports.gr 

Σχετικά άρθρα