Ολυμπιακός και UNICEF στο Σικάγο

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Σικάγο για το φιλικό με την Λίβερπουλ, ο Ολυμπιακός διοργανώνει σε συνεργασία με την UNICEF μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση στις 26 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ:

«O Ολυμπιακός ταξιδεύει στις ΗΠΑ και τον Καναδά για να συμμετάσχει στο International Champions Cup και να αποκτήσει «πλούσιες» ποδοσφαιρικές εμπειρίες, αλλά και να βρεθεί κοντά στους Έλληνες ομογενείς, ανταποδίδοντας την αγάπη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, έστω κι αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.

Η ομάδα μας, όπως έχει ανακοινωθεί θα επισκεφθεί το Τορόντο (στις 24 Ιουλίου αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν), το Σικάγο (στις 27 Ιουλίου αντιμετωπίζοντας τη Λίβερπουλ) και τη Μινεάπολις (στις 2 Αυγούστου αντιμετωπίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι).

Στον δεύτερο σταθμό λοιπόν του… θρυλικού ταξιδιού το Σικάγο, ο Ολυμπιακός σε μία συμβολική κίνηση που ξεπερνάει τα Ελληνικά σύνορα, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00, μία ημέρα πριν τον μεγάλο αγώνα με τη Λίβερπουλ, φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, οι παίκτες μας, το προπονητικό team και μέλη της διοίκησης που… ανυπομονούν να συναντήσουν από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο. Οι παίκτες θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο, θα συνομιλήσουν μαζί του και θα υπογράψουν αυτόγραφα, ενώ θα υπάρξει και δημοπρασία «ερυθρόλευκων» αναμνηστικών, υπογεγραμμένων από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν σε άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα γίνει με την υποστήριξη του American Hellenic Insititute, θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF να εμβολιάσει παιδιά που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Το κλίμα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «ζεστό», καθώς το παρών θα δώσουν και τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο, που περιμένουν, όπως και οι υπόλοιποι ομογενείς, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την έλευση της ομάδας μας!

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή τη… γιορτή για την οποία ανυπομονούμε και να συνεισφέρουμε όλοι μαζί στη διάδοση του μηνύματος της UNICEF, βοηθώντας το μέλλον αυτού του κόσμου, τα παιδιά!

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια της εκδήλωσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://ahiworld.org/media-center/announcements/2014/1882-olympiacos-fc-reception-in-chicago.html

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λίβερπουλ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδαhttp://www.ticketmaster.com/event/04004C4B97654039»

Σχετικά άρθρα