Eπιτυχημένο το 1ο Fokida Basketball Camp

Tην ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα σε έμπειρους προπονητές αλλά και εκλεκτούς προσεκλημένους είχαν τα παιδιά που πήραν μέρος στο «1ο Fokida Basketball Camp» που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. 

Το δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το «1ο Fokida Basketball Camp», που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας, το οποίο γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας. Οι προπονητές Χρήστος Μωραΐτης, Νίκος Παπούλιας, Νάσος Ντινόπουλος, Τάκης Γίδας, Νίκος Βενετσάνης, Θωμάς Αράπης και Μιχάλης Χατζόπουλος… μύησαν τους συμμετέχοντες στα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, ενώ το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπονητικά «station», διαγωνιστικά παιχνίδια, αλλά και καταστάσεις 5 εναντίον 5, με τον Μαμαρέλη Ανδρέα να αναδεικνύεται MVP!

Το «παρών» έδωσαν κι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, καθώς την πρώτη μέρα του «FCB» κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μάνος Παπαμακάριος, ο οποίος μοιράστηκε τις πολύτιμες εμπειρίες του και έδωσε συμβουλές στους… εκκολαπτόμενους αθλητές. Τον γκαρντ του Πανελευσινιακού διαδέχτηκαν ο πλέι μέικερ του Κολοσσού, Νόντας Παπαντωνίου, ο σούτινγκ γκαρντ του ΚΑΟΔ Θοδωρής Ζάρρας και ο Νίκος Μπουργανός.

Οι διοργανωτές του «1ο Fokida Basketball Camp», έμειναν ικανοποιημένοι από αυτήν την πρώτη προσπάθεια στην πρωτεύουσα του Νομού Φωκίδας και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους συμμετέχοντες για το καλοκαίρι του 2015 σε μια προσπάθεια τους να αναγάγουν την διεξαγωγή του «FBC» σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, το «1ο Fokida Basketball Camp» θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον αντιδήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Τανγκαλή, για την συμβολή του στην πραγματοποίηση του «FBC», καθώς επίσης και τους χορηγούς, Δρίβα Ηλία (Stavedo), Νίκο Λαζογιώργο, Παναγιώτη Ταλάντη (Μπρίκι), Ηλία Πώτσιο (Τα Σάλωνα), και το «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες». Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ».

Σχετικά άρθρα