Επιστροφή Σίλντενφελντ αλλιώς Κάλντγουελ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον κεντρικό αμυντικό στον Παναθηναϊκό. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής οφείλεται στην προσπάθεια ολικής ανατροπής στο μέτωπο του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Η επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου να παραμείνει στο ρόστερ ο Κροάτης αμυντικός έκανε τον Νίκο Νταμπίζα να ανοίξει ξανά το φάκελο του «Σίφο» και σε συνεργασία με τον ατζέντη του παίκτη να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στους Πράσινους. Η προσπάθεια πάει καλά και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν ευχάριστα νέα.

Εναλλακτική επιλογή είναι ο Γκάρι Κάλντγουελ. Για τον 32χρονο Σκωτσέζο της Γουίγκαν οι Άγγλοι έλεγαν χθες ότι ζήτησε να φύγει από την ομάδα που αγωνίζεται αφού ενημέρωσε ότι έχει ήδη βρει επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στο μεταξύ βαίνει προς ολοκλήρωση η διαδικασία επιστροφής του Μεχντί Αμπεΐντ στον Παναθηναϊκό μετά από λίγες ημέρες στο Νιούκαστλ. Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στην Αγγλία και είχε απευθείας συνομιλίες με τους παράγοντες του αγγλικού συλλόγου. Φαίνεται πλέον ως το πιο πιθανό ο Αλγερινός να γυρίσει στο Τριφύλλι ως δανεικός για έναν χρόνο ακόμα.

Ως προς τον Φαούστο Ρόσι δεν αποκλείεται ο Νταμπίζας να πάει στο Τορίνο για να μιλήσει με τους παράγοντες της Γιουβέντους και να τους πείσει να δώσουν δανεικό τον Ιταλί χαφ στο Τριφύλλι.

Σχετικά άρθρα